Vanliga frågor – Transport

Jag behöver transport av mitt köpta föremål, kan ni hjälpa mig?

För köpare på distans så kan du i det flesta fall få ditt föremål levererat till någon av Auctionets transportorter. På föremålssidan ser du till vilka platser föremålet kan transporteras och till vilket pris. Du beställer själv transport under ”Vunna auktioner” på ”Mina sidor” på Auctionets hemsida.
Ring oss för mer information.

Skickar ni postpaket?

Vi skickar inte föremål med däremot erbjuder Auctionet hemleverans för föremål som inte är ömtåliga. Det står angivet på föremålets sida om det kan skickas och till vilket pris. Du beställer leverans under ”Vunna auktioner” på ”Mina sidor” på Auctionets hemsida.

Vad kan vi mer hjälpa dig med?

Sälja
Köpa
Hemvärdering
Helhetslösningar & dödsbon
Transport
Övriga frågor