Sälja

Hos oss kan du värdera och sälja allt från dyrbara antikviteter, konstföremål och designklassiker till de mer vardagliga bruksföremålen som äldre leksaker, teknica och nautica. Det är enkelt att sälja genom oss!

Försäljning

Försäljningen görs via nätauktion på marknadsplatsen Auctionet.com. Säljprocessen är enkel och snabb – utan att det sker på bekostnad av högre slutpriser. På plats hos oss granskas dina föremål och vi föreslår ett utropspris som är en värdering baserat på tidigare försäljningar och ett bevakningspris som är ett dolt minimipris.

Från det att du lämnar in föremål till det att det kommer ut på auktion dröjer det oftast bara några veckor. Föremålen är sedan publicerade på Auctionets sida i tio dagar innan de klubbas till högstbjudande. Utbetalning sker normalt 25 bankdagar efter avslutad auktion.

Vår provision är 18,75% samt slagavgift om 80 (ink. moms) på klubbat pris. Inga andra avgifter tillkommer.

Här kan du läsa våra försäljningsvillkor på Höganäs auktionsverk.

Värdering

Värderingen sker hos oss på auktionshuset utav någon av våra duktiga värderingsmän. Vi har öppet för inlämning av föremål vardagar mellan 13.00-17.00, men det går även bra att maila oss med bilder och frågor. Du kan också ringa oss direkt på 0707- 242 720.

Om du har skrymmande föremål eller möbler så rekommenderar vi att du tar kontakt med oss och visar bilder innan du kommer till oss.

Hemvärdering

Hemvärdering är precis vad det låter som. En värderingsman kommer hem till dig och värderar dina föremål. En hemvärdering är inte begränsad till att du måste värdera hela hemmet utan vi utför även värderingar på delar av hem men också av samlingar av olika slag.

Ring vår hemvärderingsman Margareta Widell på 0707- 242 720 så berättar hon gärna mer.

Hela hem & dödsbon

Inget hem är för stort eller för litet för oss.

Hur du vill ha hjälp bestämmer givetvis du. Vissa önskar bara hjälp med värdering och eventuell försäljning. Vad ni än väljer är vårt jobb att göra processen så smidig som möjligt.

Läs mer om dödsbo här!